Kivitelező

TP Komplex Zrt.

Ecomont – Ingatlanforgalmazó és Generál Kivitelező Üzletág

 

Cégünk tulajdonosai és vezetői évtizedek óta ingatlanfejlesztési, illetve építőipari tevékenységet folytatnak, és különféle beruházásokkal foglalkoznak mind az önkormányzati, mind a magánszférában.

A TP Komplex Zrt. 2013-ban alakult, mely első projektjeként egy veresegyházi bérlakás program beindítását tűzte ki célul maga elé. Ennek eredményeképp az azóta eltelt két esztendő leforgása során a fenn nevezett településen 130 lakás épült meg.

E gyorsaságnak több oka is van. Egyrészt valamennyi szakágban saját dolgozókkal teljesítjük a feladatokat, másrészt önálló gépparkot is vásároltunk, így a földmunkagépektől kezdve, az Estrich-pumpákon keresztül, egészen az ipari festékszórókig a legkülönbözőbb berendezéseket tulajdonoljuk. Ennek következtében (számos konkurensünkkel szemben) a lehető leghatékonyabban tudjuk szervezni munkánkat, illetve elmondhatjuk, hogy nemcsak Magyarország, de még az Európai Unió tendenciáit figyelembe véve is egyedülálló módon, 6 hét alatt képesek vagyunk felépíteni egy 13 lakásos társasházat. Átlagos kivitelezési időnk egy 200 négyzetméteres épület esetén 8 és 12 hét között mozog, ráadásul jelentős hangsúlyt fektetünk az építőiparra amúgy nemigen jellemző pontos kifizetésekre, valamint az átlátható működésre – éves árbevételünk a legutóbbi, 2014-es esztendőben meghaladta az egymilliárd forintot.

Az önkormányzati bérlakások felhúzását követően elhatároztuk, hogy értékesítési céllal is a piacra lépünk, vagyis a továbbiakban magánszemélyeknek szánt ingatlanok építését és generál kivitelezését is vállaljuk – mindemellett az általunk építendő lakások egyharmadát saját magunk is bérlakásként hasznosítjuk majd a későbbiekben.

E projekt jegyében idén, azaz a 2015-ös évben indult útnak a TP Komplex Zrt. Ingatlanforgalmazó és Generál Kivitelező Üzletága, azaz az Ecomont, melynek irodája Veresegyházon, a Szadai út 18 szám alatt található, míg a TP Komplex Zrt. továbbra is a város Innovációs Központjának emeletén székel, de természetesen az ország teljes területéről várja a megrendeléseket.

Vállalatunk minden körülmények között szem előtt tartja az innovációt. Legjelentősebb, építkezéseink során felmerülő újításaink közé tartozik a munkálatok gyorsaságát elősegítő, előre gyártott födémpanelek alkalmazása, valamint a Veresegyház környezeti adottságának számító termálvíz fűtési, illetve használati melegvíz előállítása céljából történő kiaknazása – referanciaként a Ligetekben már felépült 10 darab 13 lakásos társasház bármikor megtekinthető.

Az Ecomont állományban tevékenykedő alkalmazottainak száma 61 fő, a cégcsoport munkáját azonban 15 külsős dolgozó is segíti. Az értékesítést illetően rugalmasan állunk ügyfeleink igényeihez, vagyis a vevői fizető- és hitelképességhez, így például esetlegesen felmerülő, egyedi esetekben akár az általunk finanszírozott, foglalón túli, 500 ezer forintos önerő is megoldás lehet.

 

 

 

 

 

 

.